Jumaat, November 13, 2009

Sungguh bijak Utusan memanipulasi rakyat~

Bismillah.

Baru terbaca ni dari http://art-harun.blogspot.com/2009/11/utusan-malaysia-is-stupidest-newspaper.html

Mmg kelakar. Macam mana la rakyat tak tolak utusan nih?

Secara ringkasnya, berita tentang seorang pakcik tua yg menikam isterinya telah mendapat liputan dan semua akhbar telah menangkap gambar pakcik nih pada kedudukan yg sama. Kebetulan kedudukan itu, ada payung B*N pulak kat tepi tuh yg telah menutup mayat isterinya. So ape utusan buat? Tengok sendiri jela kat bawah:


The Star


Berita Harian


Harian Metro


3 komentar:

kahfi8 6:19 PTG  

salam,

fuh nasib baik edit padam logo je, kalau edit tukar warna? tapi dalam link yg dibagi tu, ade org komen warna biru dalam utusan lebih gelap dari paper lain.. heh ~

Tanpa Nama 10:42 PTG  

tu la .. nasib baik tak tukar warna hijau... hehehe

Tanpa Nama 12:54 PTG  

memang la kena padam, kang puak2 pas kata, ha, ini org umno....benda politik,, pastu DAP kata pak cik ini org UMNO, pastu semua la....

ha, ini org UMNO, bunuh org sana sini..
mula la terbit altantuya...semua la...ni politik beb....

jap, admin, ko xmau baca utusan yang diketuai oleh orang melayu Islam, ko nak percaya malaysinikini y semua puak kafir harbi?
satu lagi, rakyat tolak utusan...tu mitos, bukan fakta...

Panji Perak

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP