Isnin, Mei 08, 2006

ape kes pulak ni??

Remaja liwat biri-biri terbongkar

BERITA HARIAN 08 MEI 2006
KOTA BHARU: Bunyi seekor biri-biri betina mengembek kesakitan dalam sebuah kandang, membongkar perbuatan seorang remaja yang disyaki meliwat haiwan itu, dekat Bachok, di sini, petang kelmarin.

Kejadian di Kampung Pengkalan Chenggal, dekat Tawang itu disedari suri rumah berusia 36 tahun yang mencurigai bunyi kuat biri-birinya yang mengembek kira-kira jam 7.30 malam, sebelum memeriksa kandang haiwan itu.

Ketua Polis Daerah Bachok, Deputi Superintendan Nazely Md Said, berkata suri rumah itu terus memeriksa kandang kambing yang terletak kira-kira 80 meter dari rumahnya dan terkejut apabila seorang remaja terbaring dalam keadaan bogel di sisi seekor biri-biri betina.

“Wanita terbabit menjerit menyebabkan remaja lelaki itu terus melarikan diri dalam keadaan berbogel,” katanya di sini, semalam.

Katanya, sebaik menerima laporan, polis mengenal pasti seorang remaja yang tidak bersekolah dan tinggal di kampung berkenaan disyaki terbabit.

Katanya, sebelum ini, remaja itu pernah ditahan polis kerana kesalahan menagih gam.

_______________________________________________________________

Ni satu lagi kejadian yang aku tatau nak bayangkan. Remaja ni memang dah terdesak dah kot? Alhamdulillah dia tak rogol manusia..kalau tak dah sorang lagi pompuan jadi mangsa rogol. Tapi akhirnya biri-biri pulak jadi mangsa? Aduh. Begitu hinanya manusia. Allah bagi akal untuk berfikir..dan dengan akal tu jugaklah manusia dinaik taraf berbanding haiwan...tapi akhirnya nak jugak bersama haiwan??

Ni lah akibatnya bila tiada bimbingan yang baik. Faktor keluarga maybe. Menagih gam lagi. Ahh! Malas nak komen banyak2. Semakin ramai manusia dah tak reti nak guna akal yang Allah beri. Sayang..sayang.

0 komentar:

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP