Ahad, Julai 26, 2009

Abati in Berita Mingguan

http://www.bharian.com.my/Current_News/BH/Sunday/Nasional/20090725234850/Article/index_html (not valid dah)

Sila klik ini pula

http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2009&dt=0726&pub=Utusan_Malaysia&sec=Dalam_Negeri&pg=dn_13.htm

T.Kasih kepada anis for awaring me about it..

T.Kasih pada Bashir kerana memberitahu link di Berita Harian tak dapat di-access sudah.

5 komentar:

filz 9:31 PTG  

same-same~

ehe.

eh3..dah berkurun tk masuk blog aO ni.. tomei nyer banner tu~ :P

kahfi8 3:51 PG  

salam.

kebetulan sepatutnya ade program dakwah non muslim (tapi guna nama kolokium pemantapan akidah) di UUM, tapi bro kamaruddin tak dpt dtg, so anak didik nya yg dtg bg talk kat kami. anak didik dia 2 orang dari ikhwah karisma usm minden..

I - s Y a 10:34 PTG  

huhu.. bangge nye tgk ayah membuat benda yg best..:) dihargai plak tu.. bes~

kahfi8 12:11 PG  

salam.

link tu dah broken. better anta masukkan link dari utusan pulak. (Tapi gambar takde pulak)

Tanpa Nama 6:47 PG  
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP