Isnin, Disember 26, 2016

Rindu menulis..

Bismillah,

Salam semua. Tak tahu siapa lagi membaca blog yang dah usang dan berhabuk ni. Imagine 2 tahun 2 bulan 16 hari dah tak menulis di blog ini.

Nak kata sibuk, mungkin. Tapi lebih kepada dah malas menulis kot. I don't even write much in Facebook, apatah lagi nak menulis di blog ni.

Nampaknya terbengkalai travelog ke New Zealand yang sepatutnya ditulis 2 tahun lepas 😱

Sepatutnya tahun ni pun ada travelog yg tak ditulis iaitu trip ke Andalus. Tapi trip tu telah berlangsung hampir 11 bulan yg lepas, so kalau nak tulis pun macam dah lapuk ya ceritanya.

I missed updating this blog..just don't have the enthusiasm to do it. Haha

Till then

Wassalam 

3 komentar:

Tanpa Nama 11:15 PG  

Keep on writing...travelling memories are too precious to loose

HambaAllah Yang Memakmurkan 3:04 PTG  

Ok..tak sangka pulak ade orang masih membaca blog ini. :D

Thanx for the motivation.

Tanpa Nama 10:04 PG  

perhaps 1 picture 1 short post?

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP