Rabu, Oktober 01, 2008

Eid Mubarak smua!!



Eid Mubarak everyone~
Taqaballahu minna wa minkum
Di hari raya ini mohon maaf atas segala salah & silap.
Semoga bulan berkursus dan ditarbiyyah sepanjang Ramadhan menjadikan kita hamba yg lebih taat dan bertaqwa.

Eid Mubarak to:

All my beloved family. Family belah Ummi & belah Abati. A.Cik n family (only family yg ade blog i guess?)

All x-alaminian students where ever u are, especially people yg dalam blog nih who are:
Qayyim & smua kuarga pakcik Hafidzi, Imran, Zaki, Muawwidz & Yusra & kuarga pakcik Dzulkifly, Aiman, Irfan & semua kuarga pakcik Salmi, Abbas, Mus'ab, Zuhdi, Bilal, Naufal, Pn MJ, Pn Marhamah..pendek kata smua kuarga pakcik Jailani yg tak balik beraya tuh, Rehan & kuarga yg tak balik beraya gak, Munirah, Khadijah Khalilah, Puan Musfirah, Izyan, Asma' Jamal & I-sya.


All x-MRSM PS stoods:
dunno who's reading this blog from this category tapi wish jela eid mubarak. If ade dalam kategori ni please leave a comment..hehe.

All UTP Jan05 and kenalan dalam kampus UTP tuh. Eid mubarak to you guys.

All ikhwah akhawat Karisma seluruh negara, muslimin muslimat...Especially to:
Moja & kuarga, Bai, Amirul, Naza, Faizal Abdullah, Nuh, Marsha, Abg Wan Am, Dhany, Auzan, Thanie, Usamah, Azree, Prof Hussaini, Abu Solah & kuarga, Nik Mohd Abduh ( i dunno if u read my blog or not..heh), Pakcik Kamil, Pakcik Lan, Ustz Adtiff & semua ustaz2 di KONSIS tuh, Ahmad, Fahmi & smua kuarganya, Rafiq, AlexUmar, Fairuz, Faisal, Filzah, Ainunl, Rufaidah, Nurul Iman, Ir Nihlah, K.Zahrah, K.Ain, Nazirah, Wan Tim, K.Ju, K.KRA, K.Djah, K.As, K.Ayu, K.Hamnah, K.NANA, K.Fatimah, K.Hani, K.Aznah, K.Nazihah, Aminah, Asma' Amatullah (dah sebut tadi kuarga Moja), K.Yong, Damina, dua2 Kak Misah, Ummi Roses & family( trmasuk Akem, Fattah, Mysarah, Mashitah, K.Asmah, K.Silah), Afrah, Farah, Azmah, Syuhada, Diana, Ulya, Amatullah, K.MaryamAbuAhmad, Sufiyyah serta semua yg dikenali dan tak disebut nama dalam blog ni memang agar terhad masa nak tulis nama semua.

In case terlepas pandang korang pnye nama, boleh diconsider utk claim duit raya (tak janji).

Wassalam


3 komentar:

doubleh 1:08 PG  

wahahaha,bro!!!tbe2 aku cm nk bce blog ko.waduh2,rmi bangat org dok buat blog.aku je yg keje dok bce2 blog,hohoh...

adess,aku da gagal bhgikan kasih syg aku.ade blog yg xsmpt dibace,ngeh3...neway,camat ayi yaye!!!maaf zahir batin.

ao,ko grad cpt2 sket ar,jgn extend2 cm aku.har3...tulaa,syg ukm lebey dr stadi,maka lctr suh aku extend dgn bangganya,uhuk2...

HambaAllah Yang Memakmurkan 2:47 PG  

tahniah haf atas kelahiran blog anda!

ingatkan sape la doubleh neh

husna_rahman87 4:49 PG  

salam, mesti la bce blog ni.ex-MRSM PS n kels G lagi..hihi.. ko ni ao, "wish je la" tu mcm x b'smgt je.
okeh ao, EID MUBARAK jgak.
haaa.. cewah, ari2 msk tv9.. patutla ak tgk mcm kenl je budak ni..
malu2 plak tu.. hii =)

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP