Isnin, Julai 07, 2008

Thanx everyone~




Bismillah

Pertama2nya nak ucapkan terima kasih buat semua. Tak kira keluarga (semua peringkat keluarga), kawan2, classmates, schoolmates, coursemates, dan yg mengenali diri ini.

Terima kasih tak terhingga atas ucapan dan doa kalian.

Thanx jugak utk hadiah2 yg diberikan. Hadiah keychain dari france, hadiah ferrero rocher, hadiah RM10 utk minyak, hadiah kek2, hadiah ukhuwwah, hadiah kasih sayang, hadiah kereta kancil+baju batik (special to my mom la nih) dan paling yg tak dilupakan, hadiah DOA dari semua orang.

Moga Allah balas kalian selayaknya.

Terima kasih sekali lagi.

Mohon maaf pada pihak2 yg mungkin dikala hari special mereka, saya tidak memberikan apa2/terlupa. Mohon ampun maaf ye. Especially to my sister kat KMS tuh. Sorry sangat~ walaupun terlupe birthday mu..tapi u’re still in my heart. (wah2..jiwang ngan adik sendiri dalam blog plak~ IKUTSUKAAKU. Haha)

Just nak ucap thanx. Tatau nak balas dgn ape dah.

Pada yg tak bagi hadiah dh..toksah bagi hadiah sebab ape yg diharapkan hanya doa2 kalian untukku.

Wassalam

p/s: plz remind be if it's ur birthday coz i never intend to forget anyone's birthday but i've go my limitations too..thnx~

2 komentar:

Khairul Adli Abdullah 4:56 PTG  

Salam 'alaik.

You're welcome. Sori bro, Bang Cik tak mampu bg hadiah. Hanya kasih sayang yg Bang Cik mampu berikan walaupun kita sudah lama & jarang bertemu.

HambaAllah Yang Memakmurkan 5:22 PTG  

hehe..takpe..takyah hadiah pn takpe. Nanti kalo ade peluang kita jumpa la insyaAllah

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP