Jumaat, Februari 22, 2008

Perangai lelaki

Bismillah..

Status of the day:



I couldn't agree more...

It's true..well..nearly 80% true kot walaupun lelaki ni ade perempuan, dia nak cuba nasib kat pompuan lain. Konon2 nak tengok dia ni hebat ke tak ngorat pompuan lain plak.

Ni bukan kepada lelaki yg berkahwin ye. Laki dah kawin ni cerita lain plak (kne kaitkan ngan poligami..tu satu hal lain). Laki dah kawin pun takleh memandai2 ngorat perempuan lain kalau nak kawin extra sekalipun. Got to do the HALAL WAY.

Ni entry khusus tuk laki yg tak kawin lagi..yg suke kapel2 tu..yg suke nak perdaya perempuan utk memuaskan nafsu tuh..ha..ni status utk korang la nih.



Jgn nk tipu la status ni tak betul. Tak betul tu applies to....ade la certain2 people dari kalangan orang yg nak kapel tuh. Tapi majoriti nyer ade dalam kelompok yg mencuba nasib mengorat perempuan lain selain yg dia dah bejaya mengorat. Kata mudahnya.. 'tak setia' la.

Ape2 pun, kaum perempuan sila lah jgn terpedaya dengan ayat2 manis seorang lelaki keran
a boleh jadi dia seorang yg penipu je. Fokus utama lelaki adalah mendapatkan ape yg dia mahu..dan tentunya perempuan tahu ape yg seorang lelaki mahukan? So takpayah bertindak bodoh merelakan diri utk diCAIRkan oleh seorang lelaki. Tapi kalau nak jadi bodoh jugak terpulang~...jgn nnt bile dah dirogol atau dh pregnant baru nak nangis ye.

Dan pada kaum lelaki..hentikanla perbuatan yg tak berfaedah anda mencari ramai perempuan yg konon2 tergila2kan anda. Anda tahu tak bahawa anda seorang lelaki yg tak berguna..hidup utk mencari perempuan semata2...hina btul anda memilih perhiasan dunia yg sementara semata2.



Kaum perempuan, 'batu'kan hati anda (buat muke stone je) ketika mana seorang lelaki mengayat anda dalam attempt utk mencairkan hati anda. Selagi tak bersedia nak kawin, jgn nak mudah mencairkan hati anda kerana sepatutnya hati anda hanya utk seorang lelaki yg ade title SUAMI sahaja!

Kaum lelaki, hentikan perbuatan bodoh anda ketika tiap kali perempuan yg cantik dan comel lalu didepan anda..anda mula meronta2 dan menjerit bagaikan beruk gila menyebut "fuh..lawa giler awek tuh!!"..."arghhH! cunnyerr!!!".

Wahai perempuan, ape perasaan anda ketika mendengar seorang lelaki berkata begitu? adakah anda bangga atau menyampah? Kalau anda menyampah, itu tanda yg positive. Jika anda bangga..maka ketahuilah bahawa lelaki2 yg meronta bagai beruk ini hanyalah mahukan kecantikan fizikal anda semata2..nak body korang jela pendek cerita. So why sacrifice urself for useless people like them?!!

BERFIKIR SIKIT (banyak actually) WAHAI MANUSIA!!!


1 komentar:

ahsanta 9:18 PG  

man..the blunt truth

  © Blogger template 'Isolation' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP